Arbetsgivare: Alla våra anställda har inte smarttelefoner. Kan de betala med SmartumPay?

Mobilappen SmartumPay fungerar endast i smarttelefoner (iOS och Android).

Betalningsalternativet med QR-kod, som även finns i appen, kvarstår dock fortfarande genom att logga in i den personliga Smartum-webbtjänsten via en dator.

Om man vill betala med hjälp av en QR-kod på ett visst verksamhetsställe, kan man skapa koden i Smartums webbtjänst och skriva ut koden på papper som man visar upp för tjänsteleverantören vid betalning.