Partner: Hur kan jag börja ta emot SmartumPay-betalningar?

Om du redan tillhör Smartums nätverk kan du aktivera mottagningen av SmartumPay-betalningar i webbtjänsten. Om du har glömt ditt lösenord, klickar du på länken ”Logga in” för att komma till Smartums webbtjänst. På webbtjänstens ingångssida finns länken ”Begär ett nytt lösenord”. Klicka på länken och följ anvisningarna för att få ett nytt lösenord i din e-post.

Logga in i webbtjänsten med rollen som den som administrator av kontoret. Som administrator av kontoret kan du redigera uppgifterna med knappen ”Enhetens manager”. Välj ”Enhetens uppgifter”. Betalningsalternativen finns längs ned på sidan som öppnas. Klicka på ”SmartumPay” för att välja metoden och spara uppgifterna.

Om du ännu inte är mottagare av Smartums betalningar, kan du gå med i vårt partnernätverk här. Aktivera SmartumPay genom att välja ”SmartumPay” som godkänd betalningsmetod.