Anställda: Hur betalar jag med SmartumPay-appen?

Om din arbetsgivare erbjuder dig elektroniska Smartum Saldo-förmåner, kan du i fortsättningen betala mobilt med SmartumPay-appen.

Så här betalar du med SmartumPay:

1.    Logga in i SmartumPay-appen (du hittar den i App Store och Google Play Store) med ditt Smartum-användarnamn och lösenord.

2.    Sök det verksamhetsställe där du vill betala.

•    Om verksamhetsstället tar emot betalningar med olika förmåner, väljer du rätt ställe / förmån med vilken du betalar.

3.    Ange beloppet som ska betalas och fortsätt.

4.    Bekräfta betalningen genom att svepa på skärmen och visa upp betalningskvittot i kassan.

Nu är du redo att fokusera på livet!