Arbetsgivare: Kan jag beställa sedlar färdigt märkta?

Javisst, det går bra. Du kan beställa Smartum Motionssedlar och Motions- och kultursedlar färdigt märkta. På varje sedel trycks då den anställdes namn och användaren behöver då inte skriva sitt namn på baksidan av sedeln. Att märka sedlar kostar 0,07 euro (+ moms 24 % från 1.1.2019 och framåt) per sedel, minimiavgiften är dock 75 euro (+ moms 24 % från 1.1.2019 och framåt). Smartum Lunchsedlar kan tyvärr inte beställas färdigt märkta.