Till anställda: Var gäller Smartum Arbetsreseförmånen och vad kan man köpa för den?

Med Smartums Arbetsreseförmån kan den anställde köpa en lämplig biljett för sina arbetsresor eller ladda sitt resekort i bl.a. alla R-kiosker runtom i Finland. Till exempel på ett personligt resekort kan man ladda en periodbiljett eller värde. Titta på allt som du kan använda Smartum Arbetsreseförmån till här och välj som tjänstetyp ”Työmatka”.