Till anställda: Hur betalar jag med Smartum Arbetsreseförmån i HSL mobilapp?

Nu kan du betala med Smartum i HSL appen! Med appen kan du köpa resebiljetter för bussar, tåg, sporvagn och färjor i valfri reseområden på HSL-områden. HSL-områden inbegripas Helsingfors, Grankulla, Vanda, Kervo, Sibbo, Tusby, Kyrkkslätt och Sjundeå.

Det är lätt att betala med Smartum Arbetsresfeörmånen i HSL app:

1. Ladda HSL-appen från din appbutik.
  2. Öppna appen och välja "Biljetter".
  3. Välja valfri biljetten, och välja betlaningsätt "Lisää työmatkaetu". Klicka på "Smartum".
  4. Logga in som Smartum anställda med ditt Smartum-användarnamn och lösenord eller dina bankkoder. Acceptera och göra den betalning. Nu är du redo att resa!