Edunsaaja: Miten maksan Smartum Työmatkasaldolla?

Smartum Työmatkaa ei käytetä Smartum-kortilla, vaan maksu tapahtuu kännykällä QR-koodin avulla. Kirjaudu omaan Smartum-verkkopalveluusi, josta saat QR-koodin ja näytä koodi kassalla. Smartum-verkkopalvelun löydät App Storesta ja Google Play -kaupasta, sovellus on maksuton. Huomioithan, että kirjautumisesi jälkeen koodi on voimassa 10 minuutin ajan. Jos koodi ehtii vanhentua, kirjaudu uudelleen verkkopalveluusi, jolloin koodi uusiutuu.

1. Lataa sovellus App Storesta tai Google Play kaupasta

2. Kirjaudu sisään Smartum tunnuksillasi

3. Valitse etutyyppi "Työmatka" ja valitse "QR-maksu"

4. Näytä kassalla muodostunut QR-koodi, koodi on voimassa 10 minuuttia, jonka jälkeen koodi pitää luoda uudelleen.