Työntekijä: Miten maksan Smartumin työmatkaedulla?

Smartum-työmatkaetua ei käytetä Smartum-kortilla, vaan maksu tapahtuu SmartumPay-mobiilisovelluksen QR-maksulla. Maksuttoman SmartumPay-sovelluksen löydät App Storesta, Google Play Storesta ja AppGallerysta. Huomioithan, että koodi on voimassa 10 minuutin ajan. Jos koodi ehtii vanhentua,

1. Lataa SmartumPay-sovellus App Storesta, Google Play Storesta tai App Gallerysta.

2. Kirjaudu sisään Smartum-tunnuksillasi, verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

3. Valitse "QR-maksu" ja oikea etutyyppi.

4. Näytä sovelluksen luoma QR-koodi kassalla ja kerro myös, millä summalla haluat maksaa.

QR-koodi on voimassa 10 minuuttia. Mikäli se ehtii vanhentua, luo uusi koodi.

Mikäli käytössäsi ei ole älypuhelinta, voit myös tulostaa QR-koodin paperille Smartum-verkkopalvelun kautta. Näytä tuloste kassalla. Tulostettu QR-koodi on voimassa saman vuorokauden loppuun saakka.

Nyt voit maksaa Smartumilla myös HSL-sovelluksessa - lue lisää!