Työnantaja: Miten tilaan uuden kortin kadonneen tilalle?

Jos työntekijäsi Smartum-kortti on päässyt katoamaan, voit tilata hänelle uuden Smartum-kortin verkkopalvelumme kautta.

Kun kirjaudut sisään verkkopalveluumme omilla tunnuksillasi, valitse vasemman puolen valikosta ensin "Hallinnointi" -> "Yrityksen edunsaajat" -> Kirjoita henkilön nimi tai valitse listasta -> Klikkaa henkilön nimeä -> Paina "Tilaa uusi maksukortti"-painiketta.

Uudesta kortista veloitetaan 10 euroa + alv 24% ja lasku lähtee työnantajalle. Halutessanne voitte periä maksun esimerkiksi työntekijän palkasta. Uusi kortti lähtee painoon, kun maksusuoritus on kirjautunut meille. Kortti toimitetaan edunsaajalle noin kahden viikon kuluessa maksusuorituksen kirjautumisesta meille.