Työnantaja: Miten tilaan uuden kortin kadonneen tilalle?

Suuri osa työnantajista ei enää tilaa kortteja, koska korttimaksaminen päättyy 31.12.2020. Jos kuitenkin haluat tilata uuden kortin kadonneen tilalle, se on mahdollista ainakin 29.2.2020 asti verkkopalvelumme kautta. Huomioithan, että kortti ei käy maksuvälineenä 31.12.2020 jälkeen, vaan maksaminen siirtyy SmartumPay-sovellukseen.

Kun kirjaudut sisään verkkopalveluumme omilla tunnuksillasi, valitse vasemman puolen valikosta ensin "Hallinnointi" -> "Yrityksen edunsaajat" -> Kirjoita henkilön nimi tai valitse listasta -> Klikkaa henkilön nimeä -> Paina "Tilaa uusi maksukortti"-painiketta.

Uudesta kortista veloitetaan 10 euroa + alv 24% ja lasku lähtee työnantajalle. Halutessanne voitte periä maksun esimerkiksi työntekijän palkasta. Uusi kortti lähtee painoon, kun maksusuoritus on kirjautunut meille. Kortti toimitetaan edunsaajalle noin kahden viikon kuluessa maksusuorituksen kirjautumisesta meille.