Työntekijä: Miten maksan SmartumPay-sovelluksella QR-maksuja?

Näin maksat SmartumPaylla QR-maksuja:

1.    Kirjaudu sisään SmartumPay-sovellukseen (löydät sen App Storesta sekä Google Play Storesta) Smartum-käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

2.    Valitse näytöltä QR-maksu. Valitse pyyhkäisemällä oikea etu, jolla maksat.

4.    Esitä QR-koodi kassalla ja kerro, minkäsuuruisella summalla haluat maksaa. QR-koodi on voimassa kymmenen minuuttia. Mikäli QR-koodi vanhenee ennen veloitusta, tee uusi QR-maksu tavalliseen tapaan.

Mikäli työnantajasi tarjoaa sinulle työmatkaetua, maksat työmatkamaksut jatkossakin QR-maksuna SmartumPay-sovelluksella.