Työntekijä: Miten maksan SmartumPay-sovelluksella?

Mikäli työnantajasi tarjoaa sinulle sähköistä Smartum Saldo -etua, voit jatkossa maksaa mobiilisti SmartumPay-sovelluksella.

Näin maksat SmartumPaylla:

1.    Kirjaudu sisään SmartumPay-sovellukseen (löydät sen App Storesta sekä Google Play Storesta) Smartum-käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

2.    Etsi haluamasi käyttöpaikka, johon haluat maksaa.

•    Voit halutessasi ottaa käyttöön "Näytä lähimmät ensin" -ominaisuuden. Pyyhkäise "Näytä lähimmät ensin" -painike oikeaan reunaan ja anna sovellukselle pääsy laitteesi sijaintitietoon.

•    Mikäli käyttöpaikka ottaa vastaan maksuja eri eduilla, valitse oikea etu tai paikka, johon maksat.

3.    Syötä maksettava summa ja jatka.

4.    Vahvista maksu pyyhkäisemällä ja vilauta maksusta luotu kuitti kassalla.

Sitten oletkin valmis keskittymään elämään!

SmartumPayssa on mahdollista maksaa myös QR-maksulla. Kyseinen maksutapa on käytössä pääasiassa R-kioskeilla.

1. Valitse QR-maksu.

2. Valitse oikea etutyyppi pyyhkäisemällä näytön alareunaa.

3. Näytä QR-koodi kassalla, jolloin palveluntarjoaja lukee koodin. Ilmoita myös summa, millä haluat maksaa.

QR-koodi on voimassa 10 minuuttia. Mikäli koodi ehtii vanhentua, luo uusi koodi.

Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta, voit myös tulostaa QR-koodin paperille Smartum-verkkopalvelusta. Kirjaudu sisään Smartum-verkkopalveluun ja luo mobiilimaksukoodi. Kun koodi on luotu, näet sen alla "Tulosta maksukoodi"-painikkeen. Klikkaa painikkeesta ja saat ladattua koodin tietokoneellesi. Avaa tiedosto ja tulosta koodi paperille. Tulostettu koodi on voimassa tulostusvuorokauden loppuun saakka.