Työntekijä: Minulla ei ole älypuhelinta. Voinko maksaa SmartumPaylla?

SmartumPay-mobiilisovellus toimii ainoastaan älypuhelimilla (iOS ja Android).

Sovelluksesta löytyvä QR-koodimaksuvaihtoehto löytyy edelleen toistaiseksi myös kirjautumalla tietokoneen kautta henkilökohtaiseen Smartum-verkkopalveluun.

Mikäli haluat maksaa tietyssä toimipaikassa QR-koodia käyttäen, voit luoda koodin Smartum-verkkopalvelussa ja printata paperille koodin, jonka näytät maksutilanteessa palveluntarjoajalle. Huomioithan, että tulostettava QR-koodi on voimassa vain saman vuorokauden loppuun saakka.