Työnantaja: Miksi henkilöstöni kannattaa siirtyä käyttämään SmartumPayta seteleiden tai maksukortin sijaan?

Mobiilimaksaminen yleistyy jatkuvasti sen nopeuden ja helppouden vuoksi. SmartumPaylla maksaminen on mutkatonta ja henkilöstölle jää enemmän aikaa elämästä nautiskeluun, kun maksutapahtuma sujuu häslingittä.

Kännykkä kulkee miltei poikkeuksetta mukana, kun taas setelit ja kortti saattavat unohtua matkasta. Smartum-edut ovat siis aina kätevästi saatavilla SmartumPayn kautta.

Kortin tilaaminen ja mahdolliset kortin katoamiset aiheuttavat myös työnantajalle vaivaa ja kustannuksia. Kannustamalla työntekijöitäsi SmartumPay -sovelluksen käyttöön vältyt käyttämästä työaikaasi korttien hallinnoimiseen, kuolettamiseen ja uusien korttien tilaamiseen katoamistapauksissa.

Seteleihin verrattuna SmartumPay on myös sikäli kätevämpi, että saldo ei voi kadota ja mennä hukkaan samalla tavalla kuin setelin kanssa saattaa käydä. Jos työntekijä ei käytä saldoaan ennen sen vanhentumista, saldo palautuu automaattisesti työnantajan tilille.

SmartumPay-maksuja hyväksyvä toimipaikkojen verkosto kasvaa jatkuvasti, joten maksaminen on entistä simppelimpää pian ympäri Suomen.


Löysitkö etsimäsi vastauksen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)