Työnantaja: Kaikilla työntekijöillämme ei ole älypuhelimia. Voivatko he maksaa SmartumPaylla?

SmartumPay-mobiilisovellus toimii ainoastaan älypuhelimilla (ios ja Android).

Sovelluksestakin löytyvä QR-koodimaksuvaihtoehto löytyy toki edelleen toistaiseksi myös kirjautumalla tietokoneen kautta henkilökohtaiseen Smartum-verkkopalveluun.

Mikäli henkilö haluaa maksaa jossain tietyssä toimipaikassa QR-koodia käyttäen, voi hän luoda koodin Smartum-verkkopalvelussa ja printata koodin paperille, jonka näyttää maksutilanteessa palveluntarjoajalle.