Kumppani: Mitä tarvitsen SmartumPay-maksujen vastaanottamiseksi?

Et tarvitse SmartumPay-maksujen vastaanottamiseen ylimääräisiä laitteita, sovelluksia tai kirjautumista verkkopalveluun. Tarkistat vain Smartumilla maksavan asiakkaasi maksusta luoman kuitin hänen kännykkänsä ruudulta. Maksut Smartum tilittää automaattisesti tilillesi muutaman päivän sisällä, turvallisesti ja edullisesti.

Tulostettavan ohjeen maksujen vastaanottamiseen löydät täältä.