Kumppani: Milloin maksu saapuu yritykseni tilille ja miten saan tilityslaskelman?

Smartum tilittää mobiilimaksut yrityksesi tilillesi automaattisesti muutaman päivän sisällä maksusuorituksesta. Minimitilitysraja on 5 euroa. Voit muokata tilityspäiviä ja minimitilitysrajaa verkkopalvelussamme.

Jokaisen tilityksen yhteydessä saat sähköpostitse tilityslaskelman ilmoittamaasi tilityssähköpostiin. Tilitykset ja tilityslaskelmat ovat aina toimipistekohtaisia. Kaikki maksusuoritukset ovat näkyvillä myös verkkopalvelussamme, josta saat maksutiedot myös Excel-tiedostossa.