Kumppani: Miten saan SmartumPayn yritykseni käyttöön?

Mikäli kuulut jo Smartumin verkostoon, SmartumPay-maksujen vastaanottamisen aktivoit Smartumin verkkopalvelussa. Jos olet unohtanut salasanasi, paina linkkiä “Pyydä uutta salasanaa” ja seuraa ohjeita, niin saat uuden salasanan sähköpostiisi.

Kirjaudu verkkopalveluun roolilla sopimuksesta vastaava tai toimipisteen pääkäyttäjä. Toimipisteen pääkäyttäjänä tietoja pääset muokkaamaan klikkaamalla "Toimipisteen hallinnointi " > "Toimipisteen tiedot". Painike "Hyväksytyt maksuvälineet" löytyvät sivun alaosasta, valitse "SmartumPay". Pääset vaihtamaan roolia sivun vasemmasta yläkulmasta.

Jos et vielä vastaanota Smartumin maksuja, liity kumppaniverkostoomme ilmaiseksi täältä. SmartumPayn saat käyttöön valitsemalla hyväksytyksi maksutavaksi ”SmartumPay”.

SmartumPay-maksujen vastaanottaminen on aktivoitu kaikille kumppaneillemme 2.5.2019.

Näin otat SmartumPay-maksujen vastaanottamisen käyttöön verkkopalvelussa: