Edunsaaja: Miten maksan SmartumPay-sovelluksella?

Mikäli työnantajasi tarjoaa sinulle sähköistä Smartum Saldo -etua, voit jatkossa maksaa mobiilisti SmartumPay-sovelluksella.

Näin maksat SmartumPaylla:

1.    Kirjaudu sisään SmartumPay-sovellukseen (löydät sen App Storesta sekä Google Play Storesta) Smartum-käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

2.    Etsi haluamasi käyttöpaikka, johon haluat maksaa.

3.    Syötä maksettava summa ja jatka.

•    Mikäli käyttöpaikka ottaa vastaan maksuja eri eduilla, valitse oikea etu, jolla maksat.

4.    Vahvista maksu pyyhkäisemällä ja vilauta maksusta luotu kuitti kassalla.

Sitten oletkin valmis keskittymään elämään!