Edunsaaja: Minulla ei ole älypuhelinta. Voinko maksaa SmartumPaylla?

SmartumPay-mobiilisovellus toimii ainoastaan älypuhelimilla (iOS ja Android).

Sovelluksestakin löytyvä QR-koodimaksuvaihtoehto löytyy toki edelleen toistaiseksi myös kirjautumalla tietokoneen kautta henkilökohtaiseen Smartum-verkkopalveluun. Mikäli haluat maksaa tietyssä toimipaikassa QR-koodia käyttäen, voit luoda koodin Smartum-verkkopalvelussa ja printata paperille koodin, jonka näytät maksutilanteessa palveluntarjoajalle.