Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Smartum Oy

Y-tunnus: 2046017-8

Käyntiosoite: Yrjönkatu 11 B, 01200 Helsinki

(Jäljempänä "Järjestäjä")

2. Kampanja-aika

Arvontaan voi osallistua kampanja-aikana, joka on 1.4.-30.4.2020

3. Arvontaan osallistuminen ja osallistumisen edellytykset

Arvontaan voivat osallistua kaikki Smartumin verkkomaksua tai SmartumPay-mobiilimaksua käyttäneet asiakkaat.

4. Arvonnan palkinnot ja voittajien julkistaminen

Palkintoina arvotaan 3 kpl 200 euron arvoisia lahjakortteja voittajan valitsemalle, Smartumin palveluntarjoajaverkostoon kuuluvalle yrittäjälle. Palveluntarjoajaverkostoon kuuluvat yritykset löytyvät osoitteesta www.oma.smartum.fi. Voittajiin otetaan yhteyttä 7.5.2020 sähköpostitse. 

5. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa arvonnoista mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot. Järjestäjä ei vastaa mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

6. Tietojenkäsittely

Arvontaan osallistujiin sovelletaan Smartumin asiakasrekisterin tietosuojaselostetta, joka on luettavissa osoitteessa www.smartum.fi.

Järjestäjä ei säilytä erikseen henkilötietoja arvonnan jälkeen, vaan tiedot säilyvät ainoastaan Smartumin asiakasrekisterissä. 

7. Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä arvontaan liittyvässä tiedotuksessa tai markkinointitarkoituksessa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 


Löysitkö etsimäsi vastauksen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)