Työnantaja: Mitä kuluja minulle aiheutuu Smartum-setelien tilaamisesta?

Smartum-setelien hinnoittelu

Paperiset etusetelit ovat saatavilla Smartumin lounasedussa, liikuntaedussa sekä liikunta- ja kulttuuriedussa.

Smartum-seteleitä tilataan nipuittain ja yhdessä nipussa on kymmenen seteliä. Tilauksen toimitus verkkopalvelun kautta tehtävissä tilauksissa lounaan, liikunnan ja kulttuurin osalta on toimitustavasta riippuen 30 tai 35 € / toimitus. Toimitusmaksuun lisätään alv (24 %).

Setelien arvot

Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteli on arvoltaan 5,00 € ja Liikuntaseteli 4,00 €.

Smartum Lounassetelit ovat vuonna 2020 arvoltaan joko 8,20 €, 10,00 € ja 10,70 €.

Toimitustavat

Tilaaja valitsee sopivan maksutavan tilausta tehdessään:

  • Ennakkolasku: tilaus maksetaan ennakkoon ja toimitetaan, kun maksusuoritus on kilahtanut Smartumin tilille. Tilaus lähetetään postitse kirjattuna kirjeenä, jos tilausmäärä on 1-30 vihkoa. Yli 30 vihkoa sisältävät tilaukset lähetämme Express-pakettina, jolloin lähetys toimitetaan tilaajayritykseen seuraavan työpäivän aikana klo 8-16 välillä. Lasku on mahdollista saada sähköpostiin heti tilauksen jälkeen. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu 30 € (+ alv 24 %).
  • Postiennakko: maksu suoritetaan postissa pakettia noudettaessa. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu 30 € sekä postiennakkolisä 5 € (+ alv 24 %). Postiennakon enimmäistilaus on 2000 €. Mikäli lähetystä ei lunasteta postista, veloitamme tilaajalta 15 € (+ alv 24 %).

Valmiiksi nimetyt setelit

Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelit voi tilata valmiiksi työntekijöille nimettyinä. Tällöin jokaisen työntekijän nimi painetaan hänelle tilattavien setelien taakse. Valmiiksi nimettyjen setelien kustannus on 7 senttiä (0,07 €) per seteli, kuitenkin minimissään 75 €. Hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %) 1.1.2019 alkaen.


Löysitkö etsimäsi vastauksen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)