Edunsaaja: Mistä näen käytettävissä olevan saldoni ja ostohistorian?

Tietokoneella

• Kirjaudu sisälle Smartumin verkkopalveluun ja valitse käyttäjä.
  • Käytettävissä oleva saldo näkyy etusivulla, mutta toteutuneet ostot kohdassa "Tilin tiedot". Klikkaa edun tyyppiä, niin näet toteutuneet ostot.

Kännykällä

Pääset käsiksi tilitietoihisi SmartumPay-mobiilisovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata Google Play -kaupasta tai App Storesta.

• Kirjaudu sisään Smartum-käyttäjätunnuksellasi
  • Saldot näet napauttamalla vasemman yläkulman "Saldo, tapahtumat" -kohtaa. Etukohtaiseen ostohistoriaan pääset käsiksi napauttamalla "Maksutapahtumat"-kohtaa.