Edunsaaja: Voinko maksaa liikunta- tai kulttuuripaikalle verkossa?

Jotkut palveluntarjoajat ovat lisänneet myytäviä tuotteita (esim. 10 kerran kortti salille) sivulleen, joka löytyy Smartumin käyttökohdehausta. Nämä tuotteet ovat helposti ostettavissa verkossa, jos Smartum-tilillesi on ladattu Liikunta- tai Liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Huomaathan, että Smartum-etu on henkilökohtainen ja sillä ei voi maksaa esimerkiksi perheenjäsenten harrastusmaksuja.

Maksaminen verkkokaupoissa:

Osa kumppaneistamme on lisännyt Smartumin maksutavaksi myös omaan verkkokauppaansa, jolloin maksuvaiheessa valitaan Smartum muiden verkkopankki -ja maksukorttivaihtoehtojen joukosta.

Maksaminen paikan päällä SmartumPay-sovelluksella:

Muista myös, että Smartum Saldoa on helppo käyttää mobiilissa SmartumPay-sovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.