Työntekijä: Voinko maksaa liikunta- tai kulttuuripaikalle verkossa?

Maksaminen verkkokaupoissa:

Osa kumppaneistamme on lisännyt Smartumin maksutavaksi myös omaan verkkokauppaansa, jolloin maksuvaiheessa valitaan Smartum muiden verkkopankki -ja maksukorttivaihtoehtojen joukosta.

Maksaminen paikan päällä SmartumPay-sovelluksella:

Muista myös, että Smartum Saldoa on helppo käyttää mobiilissa SmartumPay-sovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta, Google Play Storesta tai AppGallerysta.

Katso täältä, miten voit maksaa SmartumPay-sovelluksella.

Vanha verkkomaksuominaisuus on poistunut käytöstä, sillä SmartumPay tarjoaa kätevämmän ja nykyaikaisemman tavan maksaa Smartum-edulla verkossa.