Työntekijä: Voinko maksaa liikunta- tai kulttuuripaikalle verkossa?

Kaikkia etutyyppejä on nykyään mahdollista käyttää kaivamatta lompakostasi seteleitä tai korttia!

Maksaminen verkkokaupoissa:

Osa kumppaneistamme on lisännyt Smartumin maksutavaksi myös omaan verkkokauppaansa, jolloin maksuvaiheessa valitaan Smartum muiden verkkopankki -ja maksukorttivaihtoehtojen joukosta.

Maksaminen paikan päällä SmartumPay-sovelluksella:

Muista myös, että Smartum Saldoa on helppo käyttää mobiilissa SmartumPay-sovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Katso täältä, miten voit maksaa SmartumPay-sovelluksella.

Vanha verkkomaksuominaisuus on poistunut käytöstä keväällä 2019, sillä SmartumPay tarjoaa kätevämmän ja nykyaikaisemman tavan maksaa Smartum-edulla verkossa.

Maksaminen Smartumin käyttökohdehaun kautta

Jotkut palveluntarjoajat ovat lisänneet myytäviä tuotteita (esim. 10 kerran kortti salille) sivulleen, joka löytyy Smartumin käyttökohdehausta. Nämä tuotteet ovat helposti ostettavissa verkossa, jos Smartum-tilillesi on ladattu Liikunta- tai Liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Huomaathan, että Smartum-etu on henkilökohtainen ja sillä ei voi maksaa esimerkiksi perheenjäsenten harrastusmaksuja.