Edunsaaja: Miten teen mobiilimaksuja?

Jos Smartum-tilillesi on ladattu Liikunta-, Liikunta ja kulttuuri-, Hieronta- tai Työmatkasaldoa, voit kuitata maksun kätevästi kännykällä käyttöpaikasta riippuen.

Näin kuittaat maksun älypuhelimella tai tabletilla:

1. Varmista ensin käyttökohdehausta, oma.smartum.fi, että käyttöpaikka ottaa vastaan mobiilimaksuja.

2. Avaa Smartum-sovellus (iOS ja Android) tai kirjaudu sisään Smartum-verkkopalveluun.

3. Luo mobiilimaksukoodi, eli QR-koodi ja seuraa ohjeita.

4. Näytä QR-koodi kassahenkilölle, joka veloittaa ostoksesi mukaisen summan Smartum Saldo -tililtäsi.

5. Huomioithan, että koodi on voimassa 10 minuuttia. Jos koodi ehtii vanhentua, voit luoda sen uudelleen.

Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta, voit myös tulostaa koodin paperille Smartum-verkkopalvelusta. Kirjaudu sisään Smartum-verkkopalveluun ja luo mobiilimaksukoodi. Kun koodi on luotu, näet sen alla "Tulosta maksukoodi"-painikeen. Klikkaa painikkeesta ja saat ladattua koodin tietokoneellesi. Avaa tiedosto ja tulosta koodi paperille. Tulostettu koodi on voimassa tulostusvuorokauden loppuun saakka.