Edunsaaja: Mistä näen käytettävissä olevan saldoni ja ostohistorian?

Tietokoneella

• Kirjaudu sisälle Smartumin verkkopalveluun ja valitse käyttäjä.
  • Kun olet kirjautunut sisään, näet etusivulla käytettävissä olevan saldon, sekä alapuolella toteutuneet ostot. Klikkaamalla saldoluokkaa, saat lisätietoja yksittäisen saldon ostohistoriasta.

Kännykällä

Pääset käsiksi tilitietoihisi Smartumin mobiilisovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata Google Play -kaupasta tai App Storesta.

• Kirjaudu sisään Smartum-käyttäjätunnuksellasi
  • Saldot näet kohdasta "Tilit", etukohtaiseen ostohistoriaan pääset käsiksi napauttamalla haluamaasi saldoa.