Työntekijä: Koska saan saldon käyttööni?

Jos et ole vielä saanut saldoa käyttöösi, työnantajasi ei ole vielä käsitellyt tai hyväksynyt ilmoittautumistasi etuun. Saldo latautuu Smartum-tilillesi, kun työnantajasi tekee tilauksen ja maksaa laskun. Saat erillisen sähköpostin, kun etu on latautunut Smartum Saldo -tilillesi. Tämän jälkeen voit heti maksaa käyttöpaikasta riippuen SmartumPay-mobiilimaksulla tai mahdollisesti verkkomaksulla.

SmartumPay-sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Katso täältä, miten voit maksaa SmartumPay-sovelluksella.

Jos sinulla on entuudestaan Smartum-kortti, saldo latautuu automaattisesti myös kortille, ja voit käyttää sitä myös kortilla, kunnes kortit poistuvat kokonaan käytöstä 31.12.2020. Uusia kortteja ei enää tilata, koska Smartumin maksukortit poistuvat käytöstä vuoden 2020 lopussa ja saldon käyttö siirtyy täysin SmartumPay-mobiilisovellukseen. Jos sinulla heräsi kysymyksiä kortista luopumiseen liittyen, löydät usein kysytyt kysymykset vastauksineen täältä.