Työntekijä: Koska saan saldon käyttööni?

Jos et ole vielä saanut saldoa käyttöösi, työnantajasi ei ole vielä käsitellyt tai hyväksynyt ilmoittautumistasi etuun. Saldo latautuu Smartum-tilillesi, kun työnantajasi tekee tilauksen ja maksaa laskun. Saat erillisen sähköpostin, kun etu on latautunut Smartum Saldo -tilillesi. Tämän jälkeen voit heti maksaa käyttöpaikasta riippuen SmartumPay-mobiilimaksulla tai mahdollisesti verkkomaksulla.

SmartumPay-sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Katso täältä, miten voit maksaa SmartumPay-sovelluksella.

Jos työnantajasi on tilannut sinulle myös Smartum-kortin, se toimitetaan automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi osoitteeseen 14 arkipäivän kuluessa siitä, kun saldo on latautunut tilillesi. Suuri osa työnantajista ei kuitenkaan tilaa enää korttia, koska Smartumin maksukortit poistuvat käytöstä vuoden 2020 loppuun ja saldon käyttö siirtyy täysin SmartumPay-mobiilisovellukseen.