Edunsaaja: Koska saan saldon käyttööni?

Jos et ole vielä saanut saldoa käyttöösi, työnantajasi ei ole vielä käsitellyt tai hyväksynyt ilmoittautumistasi etuun. Saldo latautuu Smartum-tilillesi, kun työnantajasi tekee tilauksen ja maksaa laskun. Saat erillisen sähköpostin, kun etu on latautunut Smartum Saldo -tilillesi. Tämän jälkeen voit heti maksaa käyttöpaikasta riippuen SmartumPay-mobiilimaksulla tai mahdollisesti verkkomaksulla.

SmartumPay-sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Katso täältä, miten voit maksaa SmartumPay-sovelluksella.

Jos työnantajasi on tilannut sinulle myös Smartum-kortin, se toimitetaan automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi osoitteeseen 14 arkipäivän kuluessa siitä, kun saldo on latautunut tilillesi. Tarkempia aikatauluja voit tiedustella työnantajaltasi.