Edunsaaja: Koska maksukortti saapuu?

Saat sähköpostiisi viestin, kun saldo on ladattu Smartum-tilillesi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle 14 arkipäivän sisällä automaattisesti kortin osoitteeseen, jonka olet antanut ilmoittautuessasi etuun. Tarkempia aikatauluja kannattaa kysyä suoraan työnantajaltasi.

Kun odotat korttia, Smartum Saldoa on helppo käyttää mobiilissa SmartumPay-sovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.