Työntekijä: Olen uusi työntekijä. Tuleeko minulle enää Smartum-korttia?

Suuri osa työnantajista ei ole enää tilannut kortteja vuonna 2020, koska korttimaksaminen päättyy 31.12.2020. Uusia kortteja ei ole voinut tilata enää 1.3.2020 alkaen. Huomioithan, että Smartum-kortti käy maksuvälineenä 31.12.2020 asti, minkä jälkeen maksaminen onnistuu SmartumPay-mobiilisovelluksella ja käyttöpaikasta riippuen myös verkkomaksuna.

Smartum Saldoa on helppo käyttää mobiilissa SmartumPay-sovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App StorestaGoogle Play Storesta tai AppGallerysta.