Työntekijä: Koska maksukortti saapuu?

Saat sähköpostiisi viestin, kun saldo on ladattu Smartum-tilillesi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle 14 arkipäivän sisällä automaattisesti kortin osoitteeseen, jonka olet antanut ilmoittautuessasi etuun. Tarkempia aikatauluja kannattaa kysyä suoraan työnantajaltasi.

Suuri osa työnantajista ei enää tilaa kortteja, koska korttimaksaminen päättyy 31.12.2020. Huomioithan, että Smartum-kortti käy maksuvälineenä 31.12.2020 asti, minkä jälkeen maksaminen onnistuu SmartumPay-mobiilisovelluksella ja käyttöpaikasta riippuen myös verkkomaksuna.

Smartum Saldoa on helppo käyttää mobiilissa SmartumPay-sovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.