Työntekijä: Mitä teen, jos Smartum-maksukorttini katoaa?

Et välttämättä tarvitse Smartum-korttia, sillä Smartum-saldoa on helppo käyttää SmartumPay-mobiilisovelluksella. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Katso täältä, miten voit maksaa SmartumPay-sovelluksella.

Jos kuitenkin tarvitset vielä uuden Smartum-kortin, voit tilata sen kadonneen kortin tilalle työnantajasi kautta 10 € (+ alv 24 % 1.1.2019 alkaen) hintaan. Kortteja voi tilata 29.2.2020 asti, jonka jälkeen saldoetujen käyttö siirtyy täysin mobiiliin. Uusi kortti painetaan, kun maksusuoritus kirjautuu Smartumille. Uusi kortti toimitetaan sinulle noin viikon sisällä maksusta.

Vanhan kortin pääset sulkemaan kirjautumalla verkkopalveluumme ja klikkaamalla "Kortit" > "Ilmoita kadonneesta maksukortista".