Työntekijä: Mitä teen, jos Smartum-maksukorttini katoaa?

Smartum-korttien käyttö loppuu kokonaan 31.12.2020, ja uusia kortteja ei ole voinut tilata enää 1.3.2020 alkaen. Jos korttisi katoaa, voit siirtyä jo käyttämään kokonaan SmartumPay-mobiilisovellusta. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Katso täältä, miten voit maksaa SmartumPay-sovelluksella.

Vanhan kortin pääset sulkemaan kirjautumalla verkkopalveluumme ja klikkaamalla "Kortit" > "Ilmoita kadonneesta maksukortista". Tämä kannattaa tehdä mahdollisimman pian, kun huomaat kortin kadonneen.