Työntekijä: Mitä teen, jos Smartum-maksukorttini katoaa?

Voit tilata uuden Smartum-kortin kadonneen kortin tilalle työnantajasi kautta 10 € (+ alv 24 % 1.1.2019 alkaen) hintaan. Uusi kortti painetaan, kun maksusuoritus kirjautuu Smartumille. Uusi kortti toimitetaan sinulle noin viikon sisällä maksusta.

Vanhan kortin pääset sulkemaan kirjautumalla verkkopalveluumme ja klikkaamalla "Kortit" > "Ilmoita kadonneesta maksukortista".

Kun odotat uutta korttia, Smartum Saldoa on helppo käyttää mobiilissa SmartumPay-sovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.