Työntekijä: Mistä näen, koska Saldo erääntyy?

SmartumPay-mobiilisovelluksen kautta voit nähdä erääntyvien saldojen tilanteen missä ja milloin vain.

Voit tarkistaa saldosi voimassaoloajan myös kirjautumalla omaan Smartum-verkkopalveluusi tästä. Kirjaudu sisään ja klikkaa kyseistä saldoa kohdassa "Tilin tiedot", niin näet tarkemmat erääntymis- ja tilitiedot.

Jos olet unohtanut tunnuksesi, voit pyytää uutta salasanaa kirjautumissivulla olevan linkin kautta. Käyttäjätunnuksesi on aina sähköpostiosoitteesi.