Lounaskumppani: Smartum-verkkopalvelu

Smartumin verkkopalvelussa voit tarkastella ja hallinnoida maksuja sekä tietojasi. Verkkopalveluun kirjaudut täältä. Jos olet unohtanut salasanasi, paina “Pyydä uutta salasanaa” -linkkiä ja seuraa ohjeita, niin saat uuden salasanan sähköpostiisi.

Voit kirjautua verkkopalveluun roolilla sopimuksesta vastaava tai toimipisteen pääkäyttäjä. Sopimuksesta vastaavana pääset muokkaamaan sopimuksen ja toimipisteiden tietoja sekä lisäämään käyttäjiä ja uusia toimipisteitä. Kirjautuessasi sisään sivu avautuu näkymään, jossa on listattuna yrityksen toimipisteet. Tietoja ja käyttäjiä pääset muokkaamaan ”Käyttäjät”-toiminnosta sekä kynä-symbolista. Sivun oikeasta yläreunasta löytyy ”Lisää toimipiste”-painike, jonka kautta voit lisätä uusia toimipisteitä sopimukselle. Omia ja toimipisteen tietoja pääset muokkaamaan kohdasta "Asiakkuuden tiedot". Sopimusehdot ja ohjeet löytyvät kohdasta ”Sopimukset”.

Kirjautuessasi sisään toimipisteen pääkäyttäjänä voit tarkastella veloitushistoriaa ja muokata sopimuksen tietoja ja käyttäjiä. Verkkopalvelussa pääset tarkastelemaan myös koko veloitushistoriaa ja Smartumin korttimaksuja kohdasta "Maksuhistoria”. ”Sopimukset”-sivulta löydät sopimusehdot ja ohjeet, muokkaat toimipisteen käyttäjiä ja pääset tarkastelemaan tilityshistoriaa.


Löysitkö etsimäsi vastauksen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)