Työntekijä: Miten voin muokata lounassaldoni määrää?

Jos työnantajasi tarjoaa sinulle kuukausittain Lounassaldo-edun, voit halutessasi muokata tulevan kuukauden lounasedun määrää. Lounassaldon määrää pääset muokkaamaan kirjautumalla Smartum-verkkopalveluun.

Kirjautumisen jälkeen näet osion "Ilmoittautumiset". Tässä osiossa näet kaikki saldoedut, joihin olet ilmoittautunut. Tulevan lounassaldoedun kohdalla näet "Muokkaa"-painikkeen, mikäli työnantajasi määrittelemä ilmoittautumisaika on vielä avoimena. Klikkaa painikkeesta "Muokkaa" ja seuraavalla sivulla näet työnantajasi tarjoamat vaihtoehdot. Voit halutessasi myös kieltäytyä tulevan kuukauden lounasedusta (Vaihtoehto 0,00€). Valitse sopiva vaihtoehto ja tallenna muutos. Muutos säilyy samana myös tuleville kuukausille, mikäli et tee muutoksia.