Työntekijä: Miten maksan Smartum Lounasetu -maksuvälineillä?

Smartum Lounasetu on henkilökohtainen etu, jota voi käyttää vain henkilön omaan ruokailuun. Vuonna 2020 liikkeellä on seuraavan arvoisia seteleitä: 8,20 €, 10,00 €, 10,50 € ja 10,70 €. Lounaan voi maksaa joko kokonaan tai osittain setelillä ja loput tarvittaessa muulla maksuvälineellä.

Smartum-kortilla tai SmartumPay-mobiilisovelluksella maksettaessa lounasetua voi käyttää kerralla minimissään 6,80 € ja maksimissaan 10,70 € Verohallinnon luontoisetupäätöksen 2020 mukaisesti. Etu on käytettävissä 15 kuukautta lataushetkestä. Mikäli ateria maksaa alle 6,80 €, Smartum-tililtä veloitetaan joka tapauksessa minimimaksu 6,80 €.

Smartum-maksukortti toimii maksuvälineenä vuoden 2020 loppuun, jonka jälkeen voit maksaa vain SmartumPay-mobiilisovelluksella. Lue lisää Smartum-maksukortista SmartumPayhin siirtymiseen.

Jos Smartum-tilillä on etua jäljellä alle 6,80 €, niin työntekijä ei voi käyttää korttia tai SmartumPay-sovellusta ateriansa maksamiseen. Kun Smartum-tilille on taas ladattu lisää etua, jäljelle jäänyt etu (alle 6,80 €) on jälleen käytettävissä.


Löysitkö etsimäsi vastauksen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)