Liikunta- ja kulttuurikumppani: Miten käytän Smartum-verkkopalvelua?

Smartumin verkkopalvelussa voit tarkastella ja hallinnoida maksuja sekä tietojasi. Verkkopalveluun kirjaudut täältä. Jos olet unohtanut salasanasi, paina “Pyydä uutta salasanaa” -linkkiä ja seuraa ohjeita, niin saat uuden salasanan sähköpostiisi.

Voit kirjautua verkkopalveluun roolilla sopimuksesta vastaava tai toimipisteen pääkäyttäjä. Sopimuksesta vastaavana pääset muokkaamaan toimipisteiden tietoja sekä lisäämään käyttäjiä ja uusia toimipisteitä. Kirjautuessasi sisään sivu avautuu näkymään, jossa on listattuna yrityksen toimipisteet. Tietoja ja käyttäjiä pääset muokkaamaan ”Käyttäjät”-toiminnosta sekä kynä-symbolista. Sivun alareunasta löytyy ”Lisää toimipiste”-painike, jonka kautta voit lisätä uusia toimipisteitä sopimukselle. Omia ja toimipisteen tietoja pääset muokkaamaan "Asiakkuuden tiedot"-painikkeesta. Sopimusehdot ja ohjeet löytyvät kohdasta ”Sopimukset”. Muutokset tilinumeroon tehdään sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@smartum.fi.

Kirjautuessasi sisään toimipisteen pääkäyttäjänä voit vastaanottaa QR-maksuja, tarkastella veloitushistoriaa ja muokata toimipisteen tietoja sekä käyttäjätietoja. Sivu avautuu suoraan näkymään, johon voit syöttää asiakkaan QR-koodin; tämä onnistuu myös kohdasta "Maksu" ja ”QR-maksu”. Verkkopalvelussa pääset tarkastelemaan myös veloitushistoriaa ja Smartumin korttimaksuja kohdista ”Maksuhistoria”. ”Sopimukset”-sivulta löydät sopimusehdot ja ohjeet, muokkaat toimipisteen käyttäjiä ja pääset tarkastelemaan tilityshistoriaa.


Löysitkö etsimäsi vastauksen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)