Työntekijä: Voinko maksaa Smartumeilla lipunvälitystoimistoissa?

Smartumin Liikunta- ja kulttuurietu (Liikunta- ja kulttuurisetelit sekä sähköinen Liikunta- ja kulttuurisaldo) tuo ulottuvillesi tuhansia urheilu-, viihde- ja kulttuuritapahtumia ympäri Suomen.

Voit kuitata maksun Smartumeilla valtaosassa Ticketmasterin, Lippu.fi:n, Tiketin, NetTicketin ja Pohjanmaan lipputoimiston lipunmyyntipisteistä. Tarkista kuitenkin ensin käyttökohdehaustamme, että valitsemasi myyntipiste kuuluu Smartum-verkostoon.

Käyttökohdehausta löydät myös kyseisen lipunmyyntipisteen käytössä olevat Smartum-maksutavat (seteli, korttimaksu, SmartumPay-mobiilimaksu tai QR-maksu). R-kioskeilla voit lunastaa tapahtumaliput vain QR-maksulla.

Joidenkin tapahtumien osalta tapahtumajärjestäjä päättää, hyväksyykö se Smartumit maksuvälineenä. Tämä koskee lähinnä Tiketin tapahtumia. Tällöin näet listauksen tapahtumista lipunvälitysyrityksen omilta sivuilta.

Toistaiseksi ei ole mahdollista käyttää Smartumeita maksutapana lipunvälittäjien verkkokaupoissa. Voit varata liput lipunvälittäjän käytännön mukaan ja lunasta ostos Smartumeilla lipunmyyntipisteestä.

HUOM! Ticketmasterin kautta ostettuja lippuja ei voi enää lunastaa R-kioskeista. Ainoat lippujen lunastuspaikat ovat Ticketmasterin omat palvelupisteet, jotka löydät täältä.


Kuinka onnistuimme


Powered by HelpDocs