Työntekijä: Mistä voin ostaa tapahtumalippuja Smartumeilla?

Kulttuuriedulla maksaminen

  • R-kioskit
  • Finnkino
  • Biorex
  • Stockmann
  • Lippu.fi
  • Ticketmaster
  • Tiketti
  • Museokortti
  • Netticket

Smartumin kulttuurisaldolla tai setelillä voit ostaa lippuja monenlaisiin kulttuuripalveluihin, kuten elokuviin, museoihin, teattereihin, kansalaisopistojen kursseille tai konsertteihin. Pääosa kulttuuripalveluiden tarjoajista on järjestänyt lipunmyynnin erilaisten lipunmyyntipalveluiden kautta, esimerkiksi Ticketmaster, Lippu.fi, Tiketti ja NetTicket.

Esimerkiksi museo- ja teatterilippuja voi lunastaa myös suoraan toimipisteen lipunmyynnistä (maksutavat riippuvat toimipisteestä).

R-kioskit

R-kioskilta saat Lippu.fi:n ja Tiketin liput kätevästi mukaasi. Lunastamista varten tarvitset varausnumeron, jonka saat kyseisen lipputoimittajan verkkokaupasta tai puhelinpalvelusta varauksen teon yhteydessä. Lippujen lunastamisessa ja ostamisessa tapahtumanumerolla R-kioskilta voi olla joitakin poikkeuksia. Niistä ilmoitetaan ko. nettisivulla lipunvarauksen yhteydessä.

Lisätietoa: https://www.r-kioski.fi/palvelut/tapahtumaliput/

Huomioithan, että maksaessasi R-kioskeilla, edut maksetaan SmartumPay-sovelluksella käyttämällä QR-maksua. Et siis voi tehdä maksua etukäteen, vaan sinun on suoritettava maksu R-kioskin kassalla. 

Lisätietoa: https://support.smartum.fi/l/fi/smartumpay-tyontekijalle/edunsaaja-miten-maksan-smartum-pay-sovelluksella-qr-maksuja 

Finnkino

Finnkinon elokuvalippuja voi ostaa Smartumeilla Finnkino-elokuvateatterien lipunmyyntipisteistä. Maksutapana käy SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli.

Finnkinon elokuvalippuja myy myös Stockmann ja R-kioski. Näissä toimipisteissä maksuvälineenä käy SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli. 

Smartum ei toistaiseksi käy Finnkinon verkkokaupassa maksutapana. 

Bio Rex

BioRexin elokuvalippuja voi ostaa Smartumeilla Biorex-elokuvateattereiden lipunmyyntipisteistä. Maksutapana käy SmartumPay-mobiilisovellus, seteli tai Smartum-maksukortti.

Lisätietoja: www.biorex.fi

 Stockmann

Stockmann-palvelupisteissä on myynnissä laaja valikoima pääsylippuja erilaisiin kulttuuritapahtumiin ja elokuviin. Stockmannilta voit ostaa Smartumeilla Ticketmasterin, Tiketin ja Lippupisteen pääsylippuja sekä Finnkinon elokuvalippuja. Maksutapana käy SmartumPay-mobiilisovellus, seteli tai Smartum-maksukortti. 

Lippuja ei Stockmannilta ostettaessa voi varata etukäteen, vaan ne tulee ostaa paikan päällä. 

Lisätietoja: https://info.stockmann.com/info/tavaratalot/palvelupiste/ 

Lippu.fi 

Helpoin tapa ostaa lippu.fi:n tapahtumalippuja on soittaa lippu.fi:n palvelunumeroon, joka varmistaa maksun tiedot puhelun aikana. Maksu tehdään juuri ennen puhelua tai sen aikana SmartumPay-sovelluksella QR-maksuna. Maksun tarkistuksen jälkeen lippu.fi-asiakaspalvelu lähettää liput asiakkaalle sähköpostitse.

Voit ostaa Lippu.fi:n tapahtumalippuja Lippu.fi toimipisteistä, Stockmannin palvelupisteeltä tai R-kioskilta. Maksutapoina SmartumPay-mobiilisovellus, seteli tai Smartum-maksukortti.  Huomioithan, että maksaessasi R-kioskeilla, edut maksetaan SmartumPay-sovelluksella käyttämällä QR-maksua. Et siis voi tehdä maksua etukäteen, vaan sinun on suoritettava maksu R-kioskin kassalla. Lisätietoa QR-koodilla maksamisesta: https://support.smartum.fi/l/fi/smartumpay-tyontekijalle/edunsaaja-miten-maksan-smartum-pay-sovelluksella-qr-maksuja

Lisätietoa: https://www.lippu.fi/?fun=page&help_id=7226&pagename=help

Smartum ei toistaiseksi käy Lippu.fi-verkkokaupassa maksutapana.

Ticketmaster

Voit ostaa Ticketmasterin tapahtumalippuja Ticketmasterin toimipisteistä tai Stockmannin palvelupisteeltä. Maksutapoina seteli tai Smartum-maksukortti. Ticketmaster ei myy lippuja R-kioskeissa.

Lisätietoa: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/articles/360006468834-Miss%C3%A4-voin-k%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4-kulttuuri-tai-arvoseteleit%C3%A4-maksutapana-

Smartum ei toistaiseksi käy Ticketmasterin verkkokaupassa maksutapana.

Tiketti

Voit ostaa Tiketin tapahtumalippuja Tiketin toimipisteistä, Stockmannin palvelupisteeltä tai R-kioskilta. Maksutapoina SmartumPay-mobiilisovellus, seteli tai Smartum-maksukortti.

Lisätietoa: https://www.tiketti.fi/info/kulttuurisetelit

Smartum ei toistaiseksi käy Tiketin verkkokaupassa maksutapana.

 Museokortti

Voit hankkia Museokortin Smartumeilla Museokortin sivuiltahttps://osta.museokortti.fi/fi

 NetTicket

Voit ostaa NetTicketin tapahtumalippuja suoraan NetTicketin sivuilta https://www.netticket.fi/ tai NetTicketin toimipisteistä https://www.netticket.fi/myyntipisteet.


Löysitkö etsimäsi vastauksen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)