Työnantaja: Yrityksemme yhteyshenkilö vaihtuu. Miten asiassa pitää toimia?

Onko yrityksenne tilaajayhteyshenkilö vaihtumassa?

Pääset hallinnoimaan ja lisäämään yrityksesi yhteyshenkilöitä kirjautumalla Smartumin verkkopalveluun.

Kirjautumisen jälkeen klikkaa vasemmalla puolella olevasta valikosta Lisäominaisuudet > Käyttäjähallinta.

Tällä sivulla voit lisätä uusia tilaajia yrityksellenne "Lisää käyttäjä"-painikkeesta. Anna henkilön tiedot sekä sähköpostiosoite. Smartum käsittelee uuden käyttäjän lisäyksen ja käyttäjätunnuksen lisäyksestä saapuu ilmoitus sähköpostitse kyseiselle henkilölle.

Tällä sivulla voit myös poistaa olemassa olevien tilaajien käyttöoikeuksia ottamalla "Yritystilaaja"-täpän pois hänen kohdaltaan.