Hierontakumppani: Maksaminen ja maksujen vastaanotto

Maksujen vastaanotto verkkopalvelussa

Smartumin verkkopalvelussa voit vastaanottaa hierontamaksuja. Verkkopalveluun kirjaudut Smartumin etusivulta www.smartum.fi. Asiakas esittää QR-koodin kännykkänsä ruudulta. Syötä QR-koodin numerosarja verkkopalveluun. Valitettavasti et voi ottaa vastaan Smartum-korttimaksuja, sillä Smartum Hierontaetu toimii ainoastaan mobiilisti.

Smartum Partner -sovellus

Smartum Partner on kännykkäsovellus, jolla hieroja voi vastaanottaa asiakkaan maksun hieronnasta nopeasti ja näppärästi!

Sovellus toimii näin:

1. Kirjaudu sisään Smartum Partner -sovellukseen (löydät sen Google Play Storesta sekä App Storesta) syöttämällä toimipisteen pääkäyttäjän tai kassahenkilön Smartum-käyttäjätunnus ja salasana.

• Jos sinulla on useampi toimipiste, valitse niistä se, mille haluat maksun kirjautuvan.2. Haluatko veloittaa asiakkaan ostoksen?

• Valitse näytön yläreunasta ”Veloita”.

• Syötä veloitettava summa. Voit helposti muokata summaa, jos näppäilet sen väärin.

3. Sitten eteenpäin! Paina ”Seuraava”-painiketta.

• Kännykkäsi avaa kameran, joka lukee asiakkaan luoman QR-koodin automaattisesti.

• Asiakas vilauttaa Smartum-verkkopalvelussa luomaansa QR-koodia kännykkänsä näytöltä.

4. Kuittaa maksu hyväksytyksi.

• Saat vahvistuksen, kun maksu on hyväksytty.

5. Valmista! Sitten voitkin sulkea näkymän.

6. Haluatko tarkkailla tilitapahtumiasi tai palauttaa maksun?

• Valitse näytön yläreunasta ”Tapahtumat”.

• Tapahtumat-sivulta näet kaikki Smartum-veloitukset sekä mahdolliset palautukset.

7. Jos haluat palauttaa maksun asiakkaallesi, se hoituu vaivatta!

• Valitse maksutapahtuma, jonka haluat palauttaa ja paina ”Palauta”-painiketta.

• Huom! Palautus tulee tehdä saman päivän aikana, milloin ostos on suoritettu.

• Kuittaa palautus hyväksytyksi ja sulje näkymä.

8. Valitse näytön yläreunasta ”Asetukset”. Täältä voit kirjautua ulos.

Katso myös video!

Minkätyyppistä hierontaa asiakas voi maksaa Smartum Hierontaedullaan, voiko sillä kuitata esim. kuumakivihoitoja?

Smartum Hierontaedulla voi kuitata maksun ainoastaan klassisesta hieronnasta ja urheiluhieronnasta, valitettavasti esim. kuumakivihoitoja ei voi edulla kuitata.