Hierontakumppani: Miten vaihdan tilinumeron tilitysten maksamista varten?

Smartum tilittää seteli- ja mobiilimaksut sille tilille, jonka palveluntarjoaja on antanut rekisteröitymisen yhteydessä. Smartum-korttimaksut puolestaan tilittyvät muiden korttimaksujen mukana, joten tämä artikkeli ei koske niitä.

Palveluntarjoajan sopimuksesta vastaava henkilö voi tarkistaa ja vaihtaa Smartumille ilmoitetut tilitiedot kirjautumalla Smartum-verkkopalveluun. Käyttäjärooliksi valitaan "Sopimuksesta vastaava". Tämän jälkeen tilitiedot löytyvät osiosta Asetukset > Asiakkuuden tiedot > Tilitiedot. Muistathan tallentaa tiedot muutosten tekemisen jälkeen.