Edunsaaja: Miten maksan Smartum-hierontaedulla?

Hierontaedun käyttäminen tapahtuu Smartumin mobiilisovelluksessa. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

• Kirjaudu sisään Smartum tunnuksillasi

• Valitse "Maksu"-välilehdeltä "Hieronta" -otsikon alta QR-maksu
  • Sovellukseen syntyy QR-koodi, jonka hieroja lukee omalla kännykällään. QR-koodi on voimassa 10 minuuttia sen luomisesta, voit luoda uuden koodin, jos 10 minuutin aika täyttyy. Koodin luominen ei aiheuta kustannuksia. Kun koodi on luettu, maksu on suoritettu.