Työntekijä: Miten ilmoittaudun Smartum Saldo -etuun?

Koska Smartum-etu on työnantajan tarjoama, etuun ilmoittaudutaan työnantajan kautta. Saat työnantajaltasi ilmoittautumislinkin, jonka kautta ilmoittautuminen tehdään edun saamiseksi.

Kun olet saanut ilmoittautumislinkin työnantajaltasi, toimi seuraavasti:

Jos sinulla ei ole Smartum-käyttäjätiliä:

1. Klikkaa työnantajasi lähettämän sähköpostiviestin ilmoittautumislinkkiä.

2. Rekisteröidy ja täytä henkilötiedot. Täytä lisäksi Smartum-kortin toimitusosoite. Mikäli työnantajasi tarjoaa useita etuvaihtoehtoja, valitse näistä yksi.

3. Hyväksy Smartum Saldon käyttöehdot.

4. Vahvista ilmoittautuminen sivun alareunasta.

5. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi ilmoittautumisen onnistumisesta.

6. Saat sähköpostiisi linkin Smartum-verkkopalvelun salasanan asettamista varten. Näillä tunnuksilla pääset kirjautumaan Smartum-verkkopalveluun, jossa voit mm. seurata Smartum-etujasi ja hallinnoida omia tietojasi.

7. Työnantajasi hyväksyy tai hylkää ilmoittautumisesi ilmoittautumisajan päätyttyä ja tilaa edun. Saat sähköpostiviestin, kun etu on latautunut tilillesi ja on käytettävissäsi. Smartum-kortti lähetetään sinulle 14 arkipäivän kuluessa ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi toimitusosoitteeseen.

Jos sinulla on jo Smartum-käyttäjätili:

1. Klikkaa työnantajasi lähettämän sähköpostiviestin ilmoittautumislinkkiä.

2. Kirjaudu sisään tunnuksillasi. Mikäli olet unohtanut salasanasi, saat uuden smartum.fi-sivun oikeasta yläkulmasta ”Pyydä uutta salasanaa” -kohdasta. Saat sähköpostiisi viestin, jossa on linkki uuden salasanan asettamista varten.

3. Mikäli työnantajasi tarjoaa useita etuvaihtoehtoja, valitse näistä yksi.

4. Hyväksy Smartum Saldon käyttöehdot.

5. Vahvista ilmoittautuminen sivun alareunasta.

6. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi ilmoittautumisen onnistumisesta.

7. Työnantajasi hyväksyy tai hylkää ilmoittautumisesi ilmoittautumisajan päätyttyä ja tilaa edun. Saat sähköpostiviestin, kun etu on latautunut tilillesi ja on käytettävissäsi.