Edunsaaja: Toimiiko Smartum lähimaksulla tai Apple Paylla?

Voit käyttää Smartum Saldoa mobiilissa helposti Smatumin omalla sovelluksella, SmartumPaylla.

Lähimaksu tai Apple Pay eivät toistaiseksi toimi Smartum-maksuvälineinä. Verohallinto on määritellyt, että Smartum Saldolla maksettaessa palveluntuottajan tulee olla tietoinen, että asiakas maksaa työsuhde-edulla. Siksi lähimaksuun perustuvat maksutavat ovat haastavia ottaa käyttöön työsuhde-eduissa, sillä niissä palveluntuottaja ei välttämättä näe ennen maksua, millä asiakas maksaa.

SmartumPay ratkaisee tämän ongelman, ja Smartum Saldon käyttäminen mobiilissa on nykyään helppoa. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.