Työntekijä: Miten voin kirjautua verkkopalveluun?

Kirjaudu Smartum-verkkopalveluun www.smartum.fi oikeasta yläreunasta. Jos et näe Kirjaudu-nappulaa, sinulla on käytössäsi vanhentunut selain (todennäköisesti Internet Explorer), kokeile silloin vaihtaa selainta.

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilata uuden kirjautumissivulta. Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset määrittelemään itsellesi salasanan. Jotta voit kirjautua verkkopalveluun, sinulla tulee olla sähköinen Smartum-etu, setelien käyttäminen ei vaadi tunnuksia.