Edunsaaja: Miten toimin, jos sähköpostiosoitteeni on vaihtunut?

Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, kirjaudu Smartum-verkkopalveluun sen vaihtamiseksi. Kirjautumisen jälkeen, klikkaa oikeasta ylänurkasta painiketta "Käyttäjätili". Painikkeesta avautuu valikko, ja klikkaa sieltä "Omat tietosi". Seuraavalla sivulla näet omat tietosi, ja siirry kohtaan "Sähköpostiosoite". Vaihda sähköpostiosoite oikeaksi ja tallenna tekemäsi muutos. Salasana säilyy samana sähköpostiosoitteen vaihdoksesta huolimatta.

Jos et pääse kirjautumaan Smartum-verkkopalveluun sähköpostiosoitteen vaihtamista varten, ota yhteys asiakaspalveluumme puhelimitse, niin päivitämme tietosi oikeaksi.