Edunsaaja: Mitä teen, jos nimeni muuttuu?

Rimpauttele asiakaspalveluumme 0600 149 88 klo 8.30 - 16 välisenä aikana, niin voimme tarkistaa ja päivittää tiedot oikeiksi. Emme voi valitettavasti päivittää tietoja sähköpostitse tietoturvasyistä.

Tämän jälkeen voit tilata uuden Smartum-kortin työnantajasi kautta 10 € hintaan. Uusi kortti painetaan, kun maksusuoritus kirjautuu Smartumille. Uusi kortti toimitetaan sinulle noin viikon sisällä maksusta.

Jos et halua maksaa uudesta kortista, tai kun odottelet uutta korttia, Smartum Saldoa on helppo käyttää mobiilissa SmartumPay-sovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.