Työntekijä: Mitä teen, jos nimeni muuttuu?

Jos nimesi on muuttunut, soita asiakaspalveluumme numeroon 0600 149 88 arkisin klo 10-16 välillä, niin voimme tarkistaa ja päivittää tiedot oikeiksi. Emme voi valitettavasti päivittää tietoja sähköpostitse tietoturvasyistä.

Uuden kortin tilaamisen sijaan Smartum Saldoa on helppo käyttää mobiilissa SmartumPay-sovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.