Työnantaja: Yrityksen tilillä on saldoa, miten saan sen jaettua työntekijöille?

Voit hallinnoida yrityksenne saldoa seuraavasti: Kirjaudu ensin verkkopalveluumme -> Hallinnoinnin alta Tilitiedot -> Yrityksen saldotili.

Yrityksen saldo jaetaan työntekijöille tilaustilastan avulla. Kun työntekijät ovat ilmoittautuneet etuun saamansa linkin kautta, käy vielä verkkopalvelussamme hyväksymässä ilmoittautuminen ja sen jälkeen sivun alaosaan tulee näkyviin vihreä painike ”tilaa saldoa”, klikkaa siitä ja jatka tilaus loppuun saakka. Tässä vaiheessa järjestelmä tunnistaa saldoa olevan yrityksen saldotilillä ja hyödyntää sen tilauksessa. Mikäli saldon jaossa on mukana uusia työntekijöitä, joilla ei vielä ole korttia, muistathan tilata heille kortit tilauksen lopussa.  Mikäli tarvitset lisää ohjeistusta, autamme mielellämme myös puhelimessa!