Työmatkakumppani: Raportoinnin tarkastelu verkkopalvelussa

Smartumin verkkopalvelussa voit tarkastella helposti yrityksellesi maksettuja tilityksiä. Raportoinnin osion löydät Dashboard-nimellä verkkopalvelustamme sopimuksesta vastaavana vasemmalta päävalikosta. Jos sinulla on useita käyttäjärooleja, voit vaihtaa käytettävää asiakkuutta vasemmalla näkyvästä alasvetovalikosta. Valitse oikea asiakkuus ja alla näkyvään valikkoon tulee näkyviin käyttäjärooliksi ”Sopimuksesta vastaava”. Käyttäjäroolin valitsemisen jälkeen klikkaa vasemmalta päävalikosta Dashboard-osiota.

Dashboard-osiosta löydät yrityksellenne tilitetyn kokonaissumman, vastaanotettujen maksuvälineiden jakauman, toimipistekohtaisen tiedon tilitysten kokonaissummista sekä tilityskoonnin koko yrityksenne osalta. Tilityskoonnissa on eriteltynä toimipisteet, joten eri toimipisteiden tilitysten tarkastelu samalta raportilta on mahdollista. Kaikki tiedot ovat ladattavissa Excel-taulukkoina jokaisen osion oikeasta ylänurkasta lataussymbolia klikkaamalla.

Jos tarvitset esimerkiksi kirjanpitoa varten tiedot yrityksellenne tehdyistä tilityksistä, valitse ensin haluamasi ajanjakso oikealta ylänurkasta. Kun olet määritellyt tarkasteltavan ajanjakson, työkalu lataa automaattisesti valitun ajankohdan tilitystiedot. Alimmasta osiosta (Service Provider Billings general) saat ladattua tiedot koko yrityksenne tilityksistä valittuna ajankohtana. Lataamisen jälkeen saat avattua tietokoneellasi Excel-taulukon, josta ilmenee tilitykset eri toimipisteidenne osalta. Suodata taulukon tiedot haluamaasi järjestykseen ja voit tarkastella toimipistekohtaisesti tilitetyt maksuvälineet sekä näet eriteltynä palvelupalkkion ja arvonlisäveron osuuden tilityksestä.

Lähetämme sähköpostitse tilityksestä edelleen tilityslaskelman, mutta voit tarkastella kootusti yrityksenne tilityksiä raportointityökalun avulla verkkopalvelussamme ja ladata tiedot tarvittaessa tietokoneellesi. Mikäli haluat tarkastella yksittäisiä maksuja, voit tarkistaa ne verkkopalvelussa Veloitushistoria-osiosta.