Arvonta: Smartumin, GROW-verkkovalmennuksen & Huawein yhteiskampanja

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Smartum Oy

Y-tunnus: 2046017-8

Käyntiosoite: Yrjönkatu 11 B, 01200 Helsinki

(Jäljempänä "Järjestäjä")

2. Kampanja-aika

Arvontaan voi osallistua kampanja-aikana, joka on 8.5.-28.6.

3. Arvontaan osallistuminen ja osallistumisen edellytykset

Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat ostaneet TFW Helsinki Oy:n GROW Summer Edition -verkkovalmennuksen SmartumPay-mobiilisovelluksella aikavälillä 8.5.-28.6.

4. Arvonnan palkinnot ja voittajien julkistaminen

Arvomme kyselyyn vastanneiden kesken Huawein P40 Pro-puhelimen sekä Huawei Watch Gt 2e-älykellon. Puhelin ja kello arvotaan pakettina yhdelle voittajalle. Ilmoitamme voitosta henkilökohtaisesti voittajalle sähköpostitse 29.6.

5. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa arvonnoista mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot. Järjestäjä ei vastaa mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

6. Tietojenkäsittely

Arvontaan osallistujiin sovelletaan Smartumin asiakasrekisterin tietosuojaselostetta, joka on luettavissa osoitteessa www.smartum.fi.

7. Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä arvontaan liittyvässä tiedotuksessa tai markkinointitarkoituksessa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 


Löysitkö etsimäsi vastauksen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)